Κατασκευή καλουπιών

Το Μηχανουργείο της KALFOPLAST Α.Ε. ειδικεύεται στην κατασκευή ιδιαίτερα απαιτητικών παραγωγικών καλουπιών, πολλαπλών κοιλοτήτων με θερμαινόμενες τροφοδοσίες.

Το στελεχιακό δυναμικό της επιχείρησης, ως άριστος γνώστης της κατασκευής, υλοποιεί την ανάγκη του εκάστοτε πελάτη και τη μετατρέπει σε έργο και αποτέλεσμα.

Στην κατασκευή καλουπιών injection η επιχείρηση χρησιμοποιεί ειδικούς  χάλυβες 1.2311, 1.2312, Moldmax, κλπ., για να διασφαλιστεί η μέγιστη διάρκεια ζωής, ειδικά σε συνδυασμό με τη θερμική επεξεργασία σε περιπτώσεις όπου τα καλούπια διαθέτουν κινητά μέρη (π.χ. συρτάρια).

Η επιχείρηση παρέχει και υποστηρικτικές υπηρεσίες όπως επιδιορθώσεων και τεχνικής υποστήριξης.

Η Διοίκηση έχοντας πλήρη γνώση της λειτουργικής αρτιότητας του κατασκευασμένου καλουπιού εγγυάται την καλή λειτουργία 500.000 και πλέον κύκλων παραγωγής. Η παρεχόμενη εγγύηση βασίζεται στα διεθνή πρότυπα κατασκευής και επιλογής υλικών.

Συμπληρωματικά, σε κάθε πελάτη που επιλέγει την KALFOPLAST Α.Ε. για την κατασκευή του καλουπιού του παρέχεται δωρεάν υπηρεσία επισκευής και φύλαξης.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της επιχείρησης περιλαμβάνει CNC, ηλεκτροδιαβρώσεις βύθισης, ρεκτιφιέ, τόρνος, δράπανα και λοιπό εξοπλισμό.

Ζητήστε μας μία προσφορά

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

dmu_mb_3d_quickset_15
Μετάβαση στο περιεχόμενο