Η εταιρία

Ιστορία

Το 1989, ο Χρήστος Καλφόπουλος, Μηχανολόγος Μηχανικός, ιδρύει την ατομική επιχείρηση ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, με βασικό αντικείμενο την κατασκευή καλουπιών και την παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων.

Με την ενεργοποίηση της δραστηριοποίησης του και ως πνεύμα ανήσυχο, δημιουργικό και καινοτόμο κτίζει σε βάθος χρόνου με σταθερά και βιώσιμα βήματα την εξελικτική πορεία της ατομικής εταιρίας και κερδίζει την αξιοπιστία των πελατών της.

Σήμερα και μετά από 31 χρόνια συνεχούς επιχειρηματικότητας, η ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μετεξελίσσεται στην KALFOPLAST Α.Ε. με τη διαδοχή της νέας γενιάς του Βασίλη Καλφόπουλου και της Σουζάνας Καλφοπούλου.

Ο εξειδικευμένος επαγγελματισμός, ο ζήλος της τελειότητας, ο προσανατολισμός στην καινοτομία, η αφοσίωση στους στόχους και η αδιάκοπη προσπάθεια για βελτιστοποίηση αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της επιχείρησης και τα δυνατά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της στον κλάδο που δραστηριοποιείται.

Η KALFOPLAST Α.Ε. εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου και συγκεκριμένα επί της οδού ΝΒ 4, ΤΚ 57400, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις . Στους χώρους της επιχείρησης λειτουργούν όλες οι οργανωτικές Διευθύνσεις της Διοίκησης & Ποιότητας, της Οικονομικής Δ/νσης, της Τεχνικής Δ/νσης, του Μηχανουργείου και της Παραγωγής Πλαστικών Καλουπιών, της Εμπορικής Δ/νσης και της Δ/νσης Αποθηκών.

Υιοθετώντας και εφαρμόζοντας σύγχρονα ενδοεπιχειρησιακά και διεπιχειρησιακά συστήματα διοικητικής υποστήριξης επανδρώνεται η ομαλή επιχειρησιακή οργάνωση και λειτουργία των Δ/νσεων και των Τμημάτων της.

Η επιχείρηση διαθέτει σύγχρονο και εξειδικευμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας για το Μηχανουργείο και την Παραγωγή Πλαστικών, ενώ εφαρμόζει στρατηγικά ετήσια προγράμματα εκσυγχρονισμού, αναβάθμισης και ποιοτικής πιστοποίησης του. Με παραγωγικά εργαλεία 18 μηχανές injection 50t – 650t, αντικειμένων μέχρι 4 κιλών, και εξειδικευμένων προγραμμάτων CAD/CAM, CAE, σε συνδυασμό με μηχάνημα ταχείας προτυποποίησης στο Μηχανουργείο, η KALFOPLAST A.E. διακρίνεται και ισχυροποιείται στον ανταγωνιστικό στίβο.

Παρακολουθώντας και ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με συστηματική παρουσία σε επαγγελματικές εκθέσεις του εξωτερικού και με ενεργή συμμετοχή στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, η Διοίκηση διασφαλίζει την καινοτόμα δράση της και τη μεταλαμπαδεύει προικίζοντας το πελατολόγιο της.

Οι βασικοί άξονες επιχειρηματικότητας της είναι:

Ο Σχεδιασμός & η Ανάπτυξη Προϊόντος

Εκεί που η δημιουργία / καινοτομία γεννιέται
Σχεδιάζοντας με τους εξειδικευμένους / ειδικούς

Η Κατασκευή Καλουπιών

Μεγιστοποιούμε την παραγωγικότητα σας
Κατασκευάζοντας με την πετυχημένη ομάδα μας
Κατασκευάζοντας τη μοναδικότητα
Κατασκευάζοντας την ταυτότητα σας

Η Παραγωγή Πλαστικών
Εξατομικεύοντας τις ανάγκες σας
Εγγύηση καλύτερου αποτελέσματος

Γεωγραφικά, το πελατολόγιο της KALFOPLAST Α.Ε. επεκτείνεται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και με ιδιαίτερη παρουσία σε χώρες του εξωτερικού, οι οποίες διακρίνονται για την επιστημονική τους πρωτοπορία, στην τεχνολογία και καινοτομία, όπως Η.Π.Α., Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Τουρκία κλπ.

Η Διοίκηση με δέσμευση στους πελάτες της και στο περιβάλλον εφαρμόζει τεκμηριωμένες διαδικασίες πιστοποίησης ποιότητας ISO 9001:2000, πρότυπα φορέων πιστοποίησης DAS, IAF, TUV, UKAS και μεριμνά υιοθετώντας περιβαλλοντική πολιτική με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και ελαχιστοποίησης εκπομπής ρύπων εφαρμόζοντας αυστηρές εσωτερικές διαδικασίες ανακύκλωσης και ευαισθητοποίησης των πελατών της.

 

Επιχειρησιακό δόγμα της Διοίκησης KALFOPLAST Α.Ε. είναι:

Σχεδιάζουμε με βάση τις ανάγκες σας!

Ήθος & Αρχές

Η Διοίκηση μας κατασταλαγμένη σε εκείνα που αξίζουν τον καθημερινό αγώνα προς την αρτιότητα πιστεύει και ταυτίζεται με:
  • Δέσμευση στον Πελάτη
  • Αφοσίωση στο Περιβάλλον
  • Καινοτομία & Δημιουργικότητα στη Δράση
  • Ευελιξία & Προσαρμοστικότητα στη Λειτουργία
  • Ακεραιότητα στους Στόχους
  • Σεβασμός στην Ομαδικότητα
  • Υπευθυνότητα στον Εργαζόμενο
  • Ανάπτυξη & Βιωσιμότητα

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Διασφάλιση Ποιότητας

H Kalfoplast εφαρμόζει τεκμηριωμένες διαδικασίες πιστοποίησης ποιότητας κατά ISO 9001:2000. Όλα τα εισερχόμενα υλικά και προϊόντα που χρησιμοποιούνται ελέγχονται, και διασφαλίζεται η σταθερά υψηλή ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Τηρούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου με βάση τα πρότυπα των φορέων πιστοποίησης DAS, IAF, TUV και UKAS.
Μετάβαση στο περιεχόμενο